Кадър toppresa.com, възрастният мъж позира с непълнолетната си “любов, която сега

...
Кадър toppresa.com, възрастният мъж позира с непълнолетната си “любов, която сега
Коментари Харесай

Възрастен грък забремени 16-годишно момиче от дом за деца сираци в Хаджидимово

Кадър toppresa.com, възрастният мъж позира с малолетната си “любов ”, която в този момент е бременна от него!

Драма с малолетно момиче в Хаджидимово.

Възрастен грък е забременил 16-годишно момиче от дом за деца без наставнически грижи! Драмата потресе град Хаджидимово, където последно работил Паблос К.

Връзката му със сирачето лъсна и от фотоси, на една от която гъркът е захапал ухото на момичето

Свалячът, който умерено може да е дядо на тийнейджърката, имал връзка с момичето, което до неотдавна живяло в дома за сираци в Гоце Делчев. За страдание, институцията е закрита и сега девойката е преместена в дом във Видин, съобщи „ Топпреса ”.

Според обява на районния вестник сега Кортидис тормозел детето да си мълчи за бременността, като обещавал да признае бебето, в което нейните другари се съмняват.

Бившите работодатели на гръка в цеха за дограма Хаджидимово, обяснили, че бил уволнен скоро точно поради драмата. „ Търсеше ми пари, с цел да запуши устата на момичето. Като разбрах защо става въпрос, го изгоних веднага… ”, разяснява притежателят на цеха.

„ Аз помагах на момичето. Тя е положително, само че наивно дете. Този я лъжеше, че ще имат същинско семейство, за което тя мечтаеше, повярва му и му се отдаде. Сега е в меланхолия. Иска да се самоубие, само че съм спокоен, че е в дом във Видин и с нея работят психолози ”, изясни източникът.

Цялата история в 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР